Blender PT

Blender 3D, Modelação, Renderização, Arte tudo em Português

Você não está autenticado.

#1 2019-08-29 04:43:57

York Malachi
Membro
Registado: 2019-08-29
Mensagens: 3

nike air force dam

Som en fisketur som hjälpte till att bli nike barnskor Nike Zoom Kobe 5. Ja, dessa två gjordes för varandra. Som en del av lanseringen av Nike Kobe 10 släppte Nike en speciell podcast som låter mindre som en intervju om att göra Kobe 10 och mer som något ur detta American Life eller Serial som utforskar förhållandet mellan en idrottsman med psykotisk signatur (det är ett kompliment) och en lika psykotisk designer (igen, komplimang). Det har varit mycket Air Jordan 1 släppte i år, men väldigt få har varit lika begränsade och dyra som Air Jordan 1 "Pinnacle".

Med det sagt, vad skulle du säga om jag sa till dig att flera par av Air Jordan 1 "Pinnacle" i den vita färgvägen har upptäckts i en Nike Outlet-butik? Att döma utifrån bilderna ovan, verkar det vara sant. Vad som gör detta ännu nike air max dam mer förvånande är att när dessa ursprungligen släpptes på utvalda återförsäljare globalt, så var oddsen för att dessa hamnade på butikerna smala till ingen. Ännu mer överraskande var Air Jordan 1 "Pinnacle" -parna till salu till ett rabatterat pris! Vad är den sällsynta sneaker du någonsin hittat nike sneakers dam på ett Nike-uttag? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Premier, som är en leverantör av skor, kläder och mer, visar en förhandsgranskning av en kommande Nike SB Stefan Janoski Max. Nike Air Max 90 Ultra BR erbjuds också i total crimson den här säsongen. partnerskap med parisiska streetwear-etiketten, Pigalle och Nike fortsätter denna säsong när duon avslöjar en ny tolkning av den klassiska Nike Dunk High-silhuetten. Särskilt en mer raffinerad och modern upplaga med Nike Dunk Lux High, siluetten formar en övervägande svart makeup med fläckig detaljering över dess övre, följt av tonöverlägg för nike dam att definiera dess totala sammansättning.

Air Jordan 1 High släpper i en flyknit-återgivning i höst 2017 och en av färgvägarna är ett varggrått / gyllent skördepar. Den klassiska basketskon är täckt helt enkelt av Nike's Flyknit-teknik för en mer livsstilsutseende jämfört med dess traditionella läderstyling. Varggrå är huvudfärgen medan accenter av brun / gyllene skörd placeras på swooscherna över sidopanelerna. En vit mellansula, Nike Air-varumärke och yttersula av gummigul gummi kompletterar utseendet helt. Ett oavslutat prov av Air Jordan 3 OG Retro Black Cement har precis släppts och sneakers triumferande återkomst förväntas i februari 2018 för 30-årsjubileum.

Sneakeren släpptes ursprungligen 1988 och fortsatte att återbehandlas 1994, 2001, 2008 och sista gången 2011. Den har dess klassiska och legendariska färgväg av svart, cementgrå och eldröd och är detaljerad med klassiska Nike Air varumärke vid hälen och yttersula, en Fire Red-foder och vita mellansula för att fullborda stilen helt. Det finns helt nya Diamond Supply Co. x Nike SB Dunk Lows släpper i år, och det kommer i två färgvägar. En i "Black Diamond" och denna vita iteration.

Nike Skateboarding ser ut att fira 4/20 nike tanjun dam i år igen, då vi tittar på den nya Nike SB Dunk Low 420 colorway som hyllar dagen för rökning och firande cannabis. Officiella detaljer beträffande detta par har ännu inte avslöjats men designen på den övre ser ut som en blandning av ogräs / galaxliknande mönster som är tryckt på ett patentläderoverlag. Svart nät används för sidorna, fett tungan och fodret, medan en vit mellansula och genomskinlig yttersula fullbordar sminket. Leta efter Nike SB Dunk Low  420 att släppa i utvalda Nike SB-butiker den 20 april eller  tidigare men håll den låst till KicksOnFire för fler uppdateringar.

Offline

Rodapé do site