Blender PT

Blender 3D, Modelação, Renderização, Arte tudo em Português

Você não está autenticado.

#1 2019-09-29 02:21:48

Chloe Morse
Membro
Registado: 2019-09-29
Mensagens: 3

puma platform

Het slotstuk in het debuuthoofdstuk van deze puma sneakers heren illustere samenwerking is omgeven door op sport geïnspireerde kledingitems met een eigentijdse straatlook die het concept van 'Crafted Military' ondersteunt. De hele XO-collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde Puma-retailers en na de uitverkochte release van The Weeknd XO Parallel in augustus, kondigt Puma officieel de tweede colorway aan van de boot met militair thema die op 26 oktober wordt uitgebracht.

The Weeknd en Puma zetten hun samenwerking voort met het nieuwste silhouet van de popster, de XO Parallel. Zo soepel als de soepelste jam van het weekend, haalt de XO Parallel inspiratie uit militaire laarzen en klassieke basketbalschoenen in een premium lifestyle-presentatie. De puma schoenen dames opvallende sneaker is wit en de witte sneaker is gemaakt van wit nubuckleer uit Italië, in contrast met metalen oogjes en helderwit voor de dikke zool met Puma s Ignite-schuim.

Het model gaat helemaal over tegenstrijdigheden, terwijl puma platform klassieke materialen een futuristisch ontwerp ontmoeten met elementen van militaire inspiratie gecombineerd met luxe esthetiek. The Weeknd sloot zich aan bij PUMA in Marfa, Texas (beroemd om de nep-Prada-winkelinstallatie) om de nieuwste campagne voor de sneaker-boot te schieten. Het paar bestaat uit luxe Italiaans nubuckleer met een gladde rubberen tussenzool met de nieuwste PUMA IGNITE dempingstechnologie. Bekijk hieronder meer foto's en blijf op de hoogte voor meer updates van The Weeknd's samenwerking puma slippers met PUMA hier op Sneaker News.

Abel Tesfaye, wereldwijd bekend als The Weeknd, is momenteel een van de meest relevante en hardwerkende muzikanten op de planeet. Zijn derde album Starboy staat nog steeds op de Billboard-hitlijsten en de Grammy Award-winnende artiest heeft nu al geruime tijd zijn invloed op de streetwear-gemeenschap vergroot. The Weeknd is een samenwerking aangegaan met PUMA om hun nieuwste wereldwijde ambassadeur te zijn met de komende PUMA x XO Collection op 24 augustus bij retailers, gemarkeerd door het debuut van het PUMA Parallel-silhouet.

The Weeknd en Puma zetten hun samenwerking voort met het nieuwste silhouet van de popster, de XO Parallel. Zo soepel als de soepelste jam van het weekend, haalt de XO puma basket Parallel inspiratie uit militaire laarzen en klassieke basketbalschoenen in een premium lifestyle-presentatie. De opvallende sneaker is wit en de witte sneaker is gemaakt van wit nubuckleer uit Italië, in contrast met metalen oogjes en helderwit voor de dikke zool met Puma s Ignite-schuim.

Deze druppel wordt benadrukt, is een XO Parallel 2.0 die premium nubuck gebruikt, compleet met een contrasterend zwart-wit kleurenschema. Fans van deze voorname look kunnen een paar kopen bij geselecteerde retailers en ook. De GRAMMY bekroonde kunstenaarscollectie is gecentreerd rond een andere tonale colorway van de XO Paralle sneaker boot, die in de vorige twee afleveringen is uitverkocht.

Offline

Rodapé do site