Blender PT

Blender 3D, Modelação, Renderização, Arte tudo em Português

Você não está autenticado.

#1 2019-09-10 07:58:34

Ward Marlowe
Membro
Registado: 2019-09-10
Mensagens: 3

puma vikky platform

De Puma-samenwerking van ons favoriete tijdschrift is eindelijk hier fenty puma slippers met dit model genaamd de Blaze of Glory. Sneaker Freaker doorzocht de Puma-backcatalogus en probeerde iets te vinden dat geschikt was voor hun samenwerking, maar nam uiteindelijk stukken uit de Disc Blaze en creëerde dit model. We hebben ergens een voorvertoning van ze gezien, maar het is eindelijk in de winkels aangekomen. In Australië, SF, komt de Blaze of Glory op 25 april uit, samen met nummer 12 van Sneaker Freaker Magazine. De rest van de wereld krijgt de sneakers rond dezelfde datum. Lees hier wat Woody van SF te zeggen heeft

De nieuwste BWGH x Puma-collectie verschijnt als een pre-release in de BWGH-webwinkel vanaf aanstaande maandag 19 mei om 12.00 uur. De groep bestaat uit de Puma XS-698 "Patriot Blue" en de Puma XS-850 "Dark Denim", waarbij de eerste een beetje bekender is voor fans van hun output dankzij het gebruik van die chenillestreep puma slippers aan de zijkant. Houd er rekening mee dat eerdere paren uit deze samenwerking inderdaad hun weg naar andere sneakerwinkels hebben gevonden, dus als je het wachtspel wilt spelen, kun je ze later misschien ergens anders opruimen. Krijg een betere kijk na de pauze en vertel ons wat je denkt over deze puma suede platform nieuwe sneakers van Brooklyn We Go Hard.

PUMA's reeks 'Adventurer'-collabs met enkele van de beste sneakerboetieks in Europa gaat verder met de visie van Hanon op de XS850 en XT2 Plus. Reeds met Solebox en Sneakersnstuff die bijdragen aan het thema, werkt PUMA next samen met de Hanon van Schotland voor hun premium color-ups voor het globe-trotting-thema. De XS850 heeft een grijs en koningsblauw nubuck-bovenwerk met het hanon-vlamlogo en gekruiste knekels op de felblauwe binnenvoering, terwijl de XT2 Plus wordt geleverd in een gewaagd groen en geel kleurblok geconstrueerd in varkenssuède. We moeten wachten op informatie van Hanon over enige specifieke inspiratie voor puma rs 0 hun adventurer pack colorways, maar verwachten beide sneakers bij geselecteerde PUMA-retailers vanaf 3 november.

Dit is hoe dit throwback-geheugen werd vertaald naar sneakers: het XS850-ontwerp van Peter is gebaseerd op een zwarte plunjezak die werd gebruikt om de schoenen terug over de Atlantische Oceaan te brengen, terwijl Erik's XT2 turkoois en marine gebruikt, een ode aan het oude Zweedse paspoort. Als je beide paren wilt, verschijnen ze ook op magische wijze voor je deur - het enige wat je hoeft te doen is ze deze zaterdag 26 september kopen op SNS-locaties wereldwijd. Bekijk de onderstaande foto's en bekijk de video #SNSADVENTURER om Peter en Erik te volgen tijdens hun recente reizen.

Chinese sneakerwinkel Deal koppelt met Puma voor een heel speciaal tweepak retro lopers met één heel speciale functie: ze zijn 3D! Natuurlijk bestaat elke sneaker in drie dimensies, maar zodra je de 3D-bril opdoet die bij elke doos van de Puma Disc Blaze en XS850 wordt geleverd, zie je de kleuren echt knallen met het effect geïnspireerd door klassieke 3D-illustraties. Het Deal x Puma 3D-pakket verschijnt vanaf vandaag, 1 mei bij Deal sneakerwinkels in Shanghai, Tianjin en Beijing in beperkte hoeveelheden met beide sneakers samen verkocht in een speciale doos met twee schoenen.

De eigen Solebox van puma belgium Berlijn is terug met een gloednieuwe samenwerking bovenop de Puma XS850. De boetiek staat bekend om de unieke verhalen en premium materialen die ze brengen voor elk merk-team en deze keer is het niet anders. Geïnspireerd door de reizen van mede-oprichter Himket naar Amerika, hebben elk van deze retro Puma-hardlopers een unieke, zij het mysterieuze print op de hiel. Het zwarte paar heeft een niet passende matchbox in een schoon grijs, terwijl een geheel grijs paar overeenkomt met een geperforeerde teen met synthetisch suede en een neopreen gaas. Ga door voor een beter zicht op de nieuwste samenwerkingsverbanden van Solebox.

Offline

Rodapé do site